Annons
Annons
 

Goda och dåliga nyheter

Dom goda nyheterna:

Jag har blivit uttagen till fystest inför Gladiatorerna. Den 29/4 på GIH i Stockholm.

Dom dåliga nyheterna:

Jag har blivit uttagen till fystest inför Gladiatorerna. Den 29/4 på GIH i Stockholm. Det är om två veckor. Roxanna (sic) som ringde och berättade för mig att jag blivit uttagen nämnde att ”om du kan springa 3 km på 12 minuter ligger du bra till”.

Annons

En snabb Gladiatorernauttagningsgoogling senare har jag dödsångest.

Inte bara ska jag fila dryga minuten på min kilometer tid på två veckor – dom andra testerna är benlyft hängandes i romerska ringar (aldrig gjort), chins (mitt sämsta) och nånslags duttig liten hinderbana (hej jag väger 100 kilo och är stel som en planka). Inget ”släpa skittunga döda djur genom skog” eller kettlebellsvingar.

Jag ångrar att jag tog mig an det här. Det känns inge kul att åka dit och vara dålig. Jag vet att jag borde föregå med gott exempel och tycka att utmaningen är kul och ”nu ska jag visa dom”. Men…så känns det inte just nu. Nu är jag bara nervös och vill iscensätta min egen död.

Alternativet är väl att under den här veckan och nästa köra chins och 400-metersintervaller varje dag. Men det bygger ju på att jag…gör det. Kan nån komma och tvinga mig?

Hur tycker ni att jag ska göra? Nån som har nåt tips? Allt känns nattsvart.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar