Annons
Annons
 

Gladiatorernadebaclet: ett steg tillbaka

Guys, jag hinner fan inte springa intervallerna. Har precis kommit hem från rehabträning på Omni4, sitter i kallingarna och om 24 (i skrivande stund) minuter ska jag infinna på kontoret iklädd min finaste balskrud.

Annons

Medan jag var på Omni4 damp det ner ett mail från Gladiatorernamänniskorna. Det innehöll bland annat en skriftlig djupintervju som tydligen tas med i beräkningen när urvalet görs efter uttagningarna. Jag tar det som ett positivt besked eftersom jag tänker att jag är bättre på skriftliga djupintervjuer än, låt säga, chins.

Tyvärr efterfrågade dom även ett utdrag ur belastningsregistret. Jag visste att dom jävlarna skulle komma på ett sätt att hålla såna som mig utanför tävlingen. Inte för att jag är straffad eller så, men däremot är jag en av världens sämsta på att hantera blanketter och ha kontakt med myndigheter.

Vi får se hur det går. 19 minuter på mig. Hej.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar