Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Glada nyheter för alla som gillar tidningar och träning

 |  Publicerad 2012-01-23 10:47  |  Lästid: 2 minuter

En tidning är en återkommande publikation. Tidningar kan förekomma i många olika varianter såsom dagstidning eller tidskrift. Dagstidningar finns av två typer, morgontidningar och kvällstidningar.

Om en tidning ges ut inom ett begränsat geografiskt område benämns den lokaltidning. Populärpress är en sammanfattande beteckning för serietidningar, vecko- och månadstidningar samt olika typer av specialtidningar, till skillnad från fackpress som riktar sig till en viss yrkesgrupp.

En tidning heter Café och kommer enligt uppgift ut ungefär en gång per månad. I slutet av mars kommer således årets fjärde nummer av Café ut. I den finns, förhoppningsvis, en helt ny avdelning om träning. Gissa vem som ska skriva? Jag! Kul va? Det tycker jag.

Nu undrar jag såklart vad ni vill läsa om. Det bör helst ha med träning och eller liknande att göra. Men jag är inte så sträng. Dock ej mord eller krig. Kom med förslag! Jag kan t.ex. testa träningsformer eller utföra experiment.

En grej som jag tänkte skulle vara med är Veckans Skryt™. Men eftersom café kommer ut en gång i månaden måste jag döpa om det. Nån som har nåt förslag? Och skryt! Jag behöver skryt! Reglerna är som vanligt: har du gjort nåt mäktigt träningsaktigt på sistone? Berätta om det i kommentarerna eller maila så har du chansen att komma med i själva tidningen Café. Mäktigt va? OBS ny regel: man måste skicka med bild. LYCKA TILL!

Dela på Facebook
Tweeta