Annons
Annons
 

Gårdagens komma-igång-igen

Smög ner till sats igår för att testa det här med ”träning” igen. Jag har ju sysslat mycket med det tidigare och tänkte att det kunde vara kul att testa efter en veckas öldrickande och bilkörande genom Europa. Jag körde bara trygghetsövningar:

Annons

Benböj 1×10 på 90 kg, 3×5 på 110 kg.

Marklyft: 3×5 på 160 kg, 3×1 på 180 kg.

Fem minuter + två minuter clean and jerk med dubbla 20 kilos kettlebells. Hade lovat coach Fredrik Bornestedt (han som kör klasser på solid på måndagar, ses där?) att göra 10 minuter, men………..pallade inte. Det brast mentalt. Jag tror att jag måste ha publik för att palla att hålla på i tio minuter utan att bli uttråkad.

3×1 minut på varje arm, clean and jerk med enkel 40 kilos kettlebell.

3 minuter tvagning med 0,025 kilo tvål.

Bonusbild pga två inlägg i rad med bara text: Jag med kettlebell vid alper.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar