Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks tolfte vecka

 |  Publicerad 2013-04-08 15:09  |  Lästid: 2 minuter

Den här veckan kändes det lite bättre träningsmässigt än förra veckan. Jag tog lite extra ledigt från jobbet så jag fick lite påsklov.

Tisdag ”Burplease kill me”
Jag tänkte att jag skulle börja med det jobbigaste passet för engångsskull det brukar annars bli att jag sparar det till sist. Återigen undrade jag vad Kalle tänkte när han gav oss det här passet, han är fan sadist! Jag begav mig till ett ljusspår som finns i närheten av mig, det var fortfarande snö kvar men hellre snö än lera. Fyfan vad jobbigt det var. Jag sprang där i skogen och stånkade, stöna och svor. Det gick ganska bra ända tills jag kom till knäböj eftersom mina knän inte mår så bra. Kunde inte riktigt gå hela vägen ner, de behöver lite vila men det är ju bara två veckor kvar så sen får jag ta lite vila ifrån knäböj och dylikt. Men tiden blev ganska bra ändå tycker jag!

Tiden blev: 39,46 min

Torsdag ”Disco”
Det var ett ganska roligt pass. Jag gick därifrån med skakande armar, hade ganska svårt att köra till jobbet. Dipps gick inget vidare men jag lyckades väll skaka mig till några stycken. Jag valde en maskin som man tränade bröst med.

Bänkpress: 8x55kg 8x50kg 8x50kg
Press: 8x35kg 8x30kg 8x30kg
Bicepscurls: 8x30kg 8x35kg 8x40kg
Valfri maskin på gymmet: Chest incline

Fredag ”Stånk och stön”
Dagen började inte så bra, vaknade med att ha ganska ont i ryggen och då är man inte så jäkla motiverad att dra till gymmet och köra marklyft. Men den kom igång hyfsat bra efter ett tag. Det var meningen att jag skulle köra med 119kg i marklyft men ryggen höll inte med så jag gick ner till 100 kg och det gick hyfsat bra men det kändes som jag var mycket svagare än vanligt. Andra delen av passet gick inget vidare det heller. Jag prövade att hoppa upp på den större lådan men fick ge mig och ta den lite mindre lådan. Armhävningar verkar jag aldrig bli bättre på, känns som att jag får köra på knä för alltid men det kommer väll det med.

Marklyft: 120 och resten på 100kg
Frontsquats: 60 och resten på 50kg
Tiden för ändra delen: 12,39min

Söndag ”Och på den tredje dagen återuppstånden från de döda igen”
Jag låg och drog mig i soffan, ville inte dra ut och springa. Men efter några timmars soffliggande så gick jag ut och som alltid är det kämpigt i början men blir lite bättre efter ett tag. Det gick hyfsat bra. Solhälsningarna är jäkligt jobbiga att göra när man är stel och tung.
Tiden för löprundan blev 32,03min.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-04-08 16:27