Annons
Annons
 

Fredriks tionde vecka

Det känns som passen blir galnare och galnare! Jag brukar oftas träna innan jobbet på vardagarna och i början av hela den här galna träningstiden så kom jag till jobbet hurtig och pigg som fan men nu är jag helt utslagen när jag kommer till jobbet, vill bara gå och gömma mig någonstans. Dom flesta passen tar verkligen all energi jag har. Den här vecka började inte så jättebra jag hade sån jäkla träningsvärk från söndagen då jag gjorde ”Möta våren”, kunde inte gå ordentligt på tre dagar. Sånt sjukt pass!!

Annons

Onsdag ”Chins och dips”
Jag hadde väldigt svårt med det här passet, orkar inte lyfta mig själv så då blir det ganska svårt att göra chins och dips plus att jag har väldigt svårt att motivera mig själv när jag inte klarar av att göra övningarna hyfsat ordentligt. Något jag måste arbeta på. Löpningen gick också ganska dåligt den här dagen, fick inte igång kroppen som jag ville.

Löpningen: 34,47 min
Chins och dips: 38,27

Torsdag ”Kaos pyramid (sic)”
Kaos är ett väldigt snällt ord för det här passet, det är nog bland det jobbigaste jag gjort. Helt galet!! Det var lite bökigt att hålla koll på tiden speciellt mot slutet. Jag var tvungen att ta några pauser annars hade jag nog tuppat av! Men jag kommer garanterat att göra om det. Jag körde med 95 kg på marklyften, så jäkla tungt mot slutet.

Tiden blev: 41,03

Fredag ”Shackleton”
Nu börjar tekniken sitta lite bättre. Fattar inte riktigt varför jag har haft såna problem med att få till det när det gäller knäböj. Men jag har fortfarande inte velat maxa i knäböj än, vill inte paja mina knän eftersom de redan är lite slitna. Jag tar det sakta men säkert. Jag har aldrig rott 5km, så jag viste inte riktigt vilket tempo jag skulle hålla eller vilken tid jag skulle försöka få. Mårten skrev i förra veckorapporten att han undrade när han skulle ro 20 min blankt. Så jag tog det som mål och jäklar vad slut jag blev. När jag satt där och svettades som en tok så kunde jag inte låta bli att tänka på min barndoms favorit Obelix och hur det såg ut när han rodde. Det gjorde det lite enklare och jag klarade det nästan på 20 min, bara 26 sekunder ifrån och lite besviken att jag inte klarade det.
(För er som inte vet hur det ser ut när Obelix ror kolla 56 sekunder in i klippet: )

Knäböj med stången fram: 45kg
Utfall med stången fram: Körde 10 med bara stången sen gjorde det alldeles för ont i knäna så jag hoppade över resten

Knäböj på 70% av max: 50kg
Farmers walk: 24kg

Rodd: 20,26min

Söndag ”Gör nåt kul du blir svettig av”
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men efter lite funderande så bestämde jag mig för att åka till gymmet och köra skiten ur mig och det gjorde jag. Det blev 5km på löpbandet och 5km på roddmaskinen. Löpningen gick förvånansvärt bra, kunde ha sprungit längre. Men rodden var ett helvete, fick kämpa från första början men det gick till slut.

5km löpning: 30,04 min
5km rodd: 26,42

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar