Annons
Annons
 

Fredriks sjunde vecka

Den här veckan fick vi slumpa fram våra egna pass via http://fitnessgeneratorn.tumblr.com jag har aldrig varit inne på den sidan förut. Jag var tvungen att trycka fram alla fyra passen på en gång för att kunna planera veckan. När jag fick se passen jag fått så tänkte jag vilken jäkla otur jag hade som fick just dom här passen men när jag satt och tröck fram lite fler pass när jag var klar bara för att se vad som fans så insåg jag att jag hade kommit lindrigt undan.

Annons

Torsdag:

När jag fick det här passet så undrade jag hur fan ska jag orka springa på så fort! Men jag var ju tvungen att pröva men jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara av att springa så fort. Jag kom upp till 16 men bara i någon sekund sen så var jag tvungen att sänka ner till 14. Jag har inte så stor koll på vilka hastigheter jag sprang på under resten av passet för jag höjde och sänkte lite hela tiden men jag blev helt slut och dyngsur av svett i vilket fall!

Fredag:

Det här passet var jag glad att jag fick. Marklyft är ju asroligt! Man känner sig så jävla stark.
Press: 5×5 35kg
Marklyft 3×5 90kg 2×5 110kg
Skivstångsrodd 5×5 40kg
Tabata rodd: 863m

Lördag:

Jag fick verkligen kämpa mig runt kraften tog slut efter ungefär 3-4km effter det var det i stort sett bara viljan att få komma hem igen som gjorde att jag orkade. Efter att jag hade varit hemma i tre timmar efter löprundan så låg jag fortfarande helt utslagen, jag tog verkligen ut mig.

Söndag:

Nu fick jag lite panik! Det här med gruppträning har alltid känts lite för tjoigt och tjimigt för min smak men nu var jag ”tvungen” att pröva. Så jag slog på stort och tog ett pass på Sats som heter Yogalates en blandning mellan Yoga och Pilates. Har aldrig gjort något av det förut så jag tänkte ska man så ska man. Jag har inte bestämt mig än om det var roligt men det var jäkligt jobbigt. Jag tror faktist att jag ska ge det en till chans.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar