Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks sjätte vecka

 |  Publicerad 2013-03-03 20:11  |  Lästid: 2 minuter

När jag såg den här veckans tränings pass så tänkte jag: hur har dom tänkt nu!

Tisdag, ”Gabriellas superroliga springpass”
Först tänkte jag det här kommer bli jobbigt men när jag såg att vi skulle göra det tre gånger då undrade jag hur fan jag skulle orka! Jag hade äran att få köra passet med två andra Köftet deltagare (Johanna och Mårten) synd att inte fler kunde dock. Vi hade ju nöjet att få passets skapare (Gabriella) som vägledare och på hejare. Tack! Själva passet var jäkligt tufft var helt slut när det var klart, fast det är ju hela grejen med det här har jag förstått.

Fredag ”BANDOLAS BÖJ-BONANZA”
Ett helt pass bara med benböj! Som jag har skrivit förut så har jag lite problem med tekniken i benböj fast den här gången så gick det lite bättre, inte helt bra men det är på gång. Jag vill verkligen få till det, det börjar bli lite frustrerande! Men det får väll ta den tid det tar.

Frontböj: 3×5 45kg
Vanliga Benböj: 35kg

Sedan skulle vi göra benböj med stång på raka armar. Jag prövade och prövade men fick inte till det alls så jag gjorde med stången på axlarna istället: 3×5 35kg.

Lördag, ”Ta plats på gymmet”
Det är lite konstigt att det kan vara så kul att lyfta en skivstång med lite vikter på från golvet, men det är det! Jag ser fram emot att lyfta riktigt tungt!

Marklyft: 4×5 100kg
1×5 110kg
Bänkpress: 2×5 60kg
3×5 55kg
Jag var tvungen att pröva 130 kg på markluft och det gick!

Lördag ”Gör nåt kul du blir svettig av”
Det blev en joggingrunda i det fina vädret. Jag tror det blev mellan 5-6 km, vet dock ingen tid mobilen dog men svettig blev jag.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar