Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks nionde vecka

 |  Publicerad 2013-03-18 16:24  |  Lästid: 3 minuter

Den här veckan var du inte snäll!!

Du hade så rätt Kalle när du skrev ”veckans pass kommer bli jobbiga att göra tror jag” dom var jäkligt jobbiga!

Tisdag ”Fight gone ganska dåligt”
Jag hade lite problem med att hoppa upp på lådan vet inte varför men det gick bara inte. Prövade några gånger men gav upp efter att nästan ha gjort ett magplask, så jag gick upp och ner på lådan istället. Jäklar vad slut i armarna jag blev av allt svingande, klotet hängde i fingerspetsarna mot slutet.

Svingar: 69st 20kg
Sumo deadlift high pull med kettlebell: 53st 20kg
Situps:61st
Boxhopp (Boxgång): 40st

Sen klämde jag in lite marklyft efter det. Jag var ju ”tvungen” att maxa så jag visste hur mycket jag skulle lyfta i ”James marklyftshelvete”. Jag lyfte 140kg trodde jag skulle orka lite mer men var ganska slut i kroppen.

Onsdag ”James marklyftshelvete”
Jag trodde inte det skulle vara lätt men inte så jäkla jobbigt som det var! Det hade nästan räckt med löpningen som ett tränings pass men det tyckte inte James. Löpningen gick sådär det första löpbandet la av efter drygt 3km så jag fick byta och sen efter ett tag på det andra bandet så gick skosnöret upp så jag skulle bara pausa tidtagningen men råkade nollställa istället så jag är inte helt hundra på vad tiden blev men på ett ungefär. Efter ungefär halva marklyften så var jag tvungen att vila lite längre eftersom jag blev lite snurrig i huvudet, pulsen måste nästan ha varit på max. Jäklar vilket hårt pass men kommer garanterat att gör om det!

Löpningen: 31-32min
Marklyft: 71st 85kg

Torsdag ”Utanför comfort zone”
Då var det det här med gruppträning på ett gym igen, jag fick ju det när vi använde http://fitnessgeneratorn.tumblr.com/, så nu fick jag ge mig ut i grupptränings djungeln igen. Det blev tillslut Step, ja eller det var det enda som inte det var gigantisk kö till så man kan ju säga att Steppen valde mig. Jag kände mig så vilsen när jag kom in i salen så jag ställde mig längst bak i klassen som den buse man är. När passet drog i gång så gick det hyfsat bra med det var ju vara uppvärmningen visade det sig så när det drog igång på allvar då hängde jag inte med för fem öre. Jag sparkade när man skulle snurra och snurra när man skulle sparka men jag fullföljde det och svettig blev jag. Jag kommer förmodligen inte göra om det men det är kul att ha prövat på.

Söndag ”Möta våren”
Det här passet har jag skjutit på hela vecka har verkligen inte vela göra det men nu kom dagen som det skulle ske. Fyfan vad jobbigt det var. Det har nästan alltid funnits några övningar i passen vi fått som jag tycker är små roliga men inte det här, speciellt inte mina två värsta fiender (armhävningar och burpees). Men jag svor och stönade mig igenom passet, tanken på att ge upp fanns där men jag bet ihop.

Tiden blev: 40,51min

Dela på Facebook
Tweeta