Annons
Annons
 

Fredriks första vecka

Nu är fösta veckan över och det känns väldigt skönt att ha kommit igång. Men i måndags undrade jag verkligen vad jag hade gett mig in på, jag hade sån jäkla träningsvärk så jag kunde inte ens sova! Tisdagen var inte så mycket bättre den heller och jag började undra om jag skulle hinna med alla veckans pass. Men på tisdag kvällen så bestämde jag mig för att köra i gång på onsdagen hur benen än kändes!

Annons

Onsdag:
Pass ”Springelispring och roeliro”: 34,36 min
3 varv av: 1000 meter spring
1000 meter ro
Jag tänkte att det här passet skulle vara ett bra komma igång pass och det var det. Det tog ett tag och få igång alla muskler som hade strejkat i några dagar.

Torsdag:
Pass ”Ruta ett” 7 varv på 12 min.
5 armhävningar
10 situps
10 knäböj
Varken armhävningarna eller knäböjen gick speciellt bra men jag körde på och fick väl till några halvdana i alla fall.

Fredag:
Pass ”Breaking dawn” Tre varv och två övningar.
5 rocket getups
5 pullups
10 kettlebellsvingar.
De två första var inte mina starkaste övningar den här veckan, när jag gjorde rocket getups såg jag säkert ut som en sköldpadda som låg på rygg och försökte ta sig upp. Pullups orkar jag inte göra så jag fick hoppa upp och försöka hålla emot på vägen ner. Sen tränade jag på marklyft vilket gick sådär, måste öva mer på tekniken.

Lördag:
Vilodag!

Söndag:
Pass ”Gör nåt kul du blir svettig av”.
5 km löpning
1 km rodd
30 situps
30 utfall
Lite knäböj utan vikter tappade räkningen
I dag var en bra träningsdag! Träningsvärken fans där men den var behaglig så det gick att köra på lite.

Nu är jag lite ivrig och nervös på vad vecka 2 har att erbjuda!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar