Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks fjärde vecka

 |  Publicerad 2013-02-11 17:44  |  Lästid: 2 minuter

Måndag, Jennie, Skivstång. Skivstång, Jennie 2.0:
Äntligen är jag tillräckligt frisk för att börja träna igen! Så jag och min träningskumpan Thomas drog iväg på måndagskvällen. Jag har fortfarande sjukt svårt att göra knäböj med skivstången på nacken, kan inte hålla upp överkroppen. Så fortsätter med att ha skivstången på bröstet istället. Det var hysteriskt jävla jobbigt att göra armhänvingarna och knäböjen efter man gjort det andra. Jävligt dålig stil Jennie!

Knäböj: 5×5 30kg
Press: 5×1 30kg, 5×1 40kg, 5×3 35kg
Bänkpress: 5×5 50kg
Tiden för armhävningarna och knäböjen blev 15,20

Tisdag, MVH från Christian
Körde det här passet på morgonen efter att ha tränat kvällen innan. Ingen bra idé, armarna var som gelé. Nu har jag lärt mig att jag inte kan träna på kvällen och sen direkt på morgonen därpå, jag pallar inte det helt enkelt. Behöver mer vila mellan passen. Jag fick ihop 3 varv och 3 övningar. Sjukt besviken på det, trodde verkligen att jag skulle klara mer än så.

Onsdag, Ett till från James
Veckans roligaste! Letade upp en trappa i kvarteret och körde resten hemma. Det var lite för taskigt väder och för mycket blötsnö för att frivilligt köra hela passet ute.

Burpees: 15st
Utfall: 33st
Armhävningar: 22st
Sit ups: 32st
Knäböj: 31st

Torsdag, VILA
Har ju egentligen vilat torsdag, fredag, lördag och söndag men rapporterar torsdag för den var tuffast. Då var jag och såg Clutch och drack bira. Det var grymt jävla bra! De spelande bla den här:

http://www.youtube.com/watch?v=Z78PjvfCVTQ

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar