Annons
Annons
 

Fredriks femte vecka

Det här var den värsta veckan hittills på grund av sömnbrist, ingen motivation och jäkligt tuffa pass. Jag fick verkligen tvinga iväg mig till gymmet!

Tisdag, ”Mysig att komma ut lite”
Veckan började inte bra, fick sova 2-3 timmar eftersom min 4 månaders dotter tycker det är roligare att skrika än att sova. Det är tack vare min kompis Thomas som jag kom ut och tränade. Jag hade mina misstankar om att det här passet skulle vara för jävligt och det stämde. Redan efter första rundan så höll jag på att dö, jag fick verkligen kämpa!
Tiden blev: 36,37min och vilken jäkla träningsvärk jag fick.

Annons

Onsdag och torsdag blev det inte mycket gjort överhuvudtaget.

Fredag ”Till Professor Izumi Tabata”
Tabata var verkligen något nytt för mig. Det var lite krångligt att hålla koll på tiden och att anteckna repititoner men jäklar vad svettig man blev och folk blängde när man sprang mellan roddmaskinen och de andra övningarna. Det är faktiskt ganska många som glor lite konstigt på en för att man inte gör som alla andra, speciellt de som står och smeker sina bröst- och magmuskler i spegeln.

Tabata resultaten blev
Upphopp: 94st
Svingar: 89st
Burpees: 35

Lördag ”Dagens datum (minns inte) och Vila”
Jag tänkte jag kunde klämma in två pass dagen till ära. Det känns som att jag aldrig kommer att få till knäböj, jag har såna problem med att få till tekniken och det känns som att det är långt kvar tills att jag kan lassa på med vikter. Jag tror att jag är alldeles för stel, måste börja stretcha ordentligt. Det kändes som en evighet att göra den andra delen av det här passet och jag tog verkligen slut! Men när jag var klar kände jag mig jävligt duktig och glad att jag orkade köra alla övningar för när jag håller på så är det inte långt ifrån att jag ger upp.

5×5 knäböj 40kg
5×5 press 35kg
Tiden för andra delen: 35,41 min

Glassen: Min flickväns hemmagjorda jordgubbsglass

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar