Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks elfte vecka

Publicerad 2013-04-03 08:34  | Lästid: 2 minuter |

Det har varit en ganska kämpig vecka. Motivationen har svajat lite och allmänt trött. Hoppas lite påskledighet löser en del. Det är ju inte så långt kvar av den här galna tränings perioden.

Tisdag ”Och på den tredje dagen återuppstånden från de döda”
För ett år sedan så hade jag tyckt att 5km löpning skulle vara kul och skönt men den känslan har försvunnit, måste hitta tillbaks till den känslan. Kanske blir lite lättare nu när snön snart är borta. Jag har ganska svårt för att träna på kvällen, har inte alls lika mycket ork som på morgonen. Så den här rundan som jag sprang på kvällen gick inget bra alls, var tvungen att gå lite ett par gånger. Orken var som bortblåst! Solhälsningar låter inte alls jobbigt men låt inte namnet lura er.

5km: 34,23min

Fredag ”Nyårsköftet Fitness Testets onda storebror”och ”Ät nåt onyttigt”
Vet inte riktigt vad jag ska säga om det här passet, första tanken som kom upp när vi fick veckopassen var: nu får han fan ta och lugna ner sig lite! Jag tänkte jag skulle försöka hitta en bra slinga att springa så jag gick till Brantbrinks ip som ligger väldigt nära mig och där hittade jag en jävligt bra slinga och plats att göra burpees på en helt snöfri fotbollsplan med konst gräs som var helt öde! Själva passet hamnar nog på toppen av det jobbigaste jag gjort. Känslan när jag var klar var fan va bra jag är! Tiden är kanske inte världens bästa men det skiter jag i, jag gjorde verkligen det bästa jag kunde och var helt död. Det här passet kommer jag definitivt att pröva igen dock inte förens Nyårsköftet är slut. Jag måste ju försöka sänka tiden.

Tiden blev: 43,17 min

På kvällen blev det glass, jag har stora problem att motstå glass!

Lördag ”Träningsgodis”
Jag skulle ha tagit en vilodag efter fredagens pass men jag tänkte inte så lång. Jag tänkte jag skulle gå tillbaka till fotbollsplanen, det hade varit en perfekt plats att göra alla övningar på. Men när jag kom dit så var det fotbollsmatch klockan 09.00 på påskafton! Så jag blev lite bitter när dom hade tagit min nyfunna träningsplats. Mot min vilja så fick jag uppsöka en snötäckt plats istället. Minna knän har börjat göra ganska ont när jag gör i stort sett alla ben övningar. Inte kul. Jag fick slita som fan för att klara av alla övningar, var hyfsat sliten efter ”Nyårsköftet Fitness Testets onda storebror” så tiden och distansen är inte bra!
Tiden för första delen: 28,47min
Distans på 10min: 1,72km

Dela på Facebook
Tweeta