Annons
Annons
 

Fredriks åttonde vecka

Nu är vecka åtta avklarad!

Jag har en tendens att skjuta på passen så jag måste göra alla tätt inpå varandra, inte bra! Kroppen hinner inte återhämta sig riktigt.

Tisdag
Jag gick och tänkte på jobbet: idag ska jag fan ut och springa lite när jag kommer hem! Kände mig pigg och laddad hela dagen. Men när jag kom hem och bytte om och satte på mig skorna så undrade jag lite vad jag höll på med. När jag väl hade börjat springa så var all ork borta, var inte ett dugg laddad så det var nog de jobbigaste 5km på väldigt länge. Men man får väll se det som att jag rörde på mig i alla fall.

Onsdag ”Knyt näven i fickan”
Nu kom jag äntligen i gång med veckans första pass! Det var kämpigare än vad jag trodde det skulle vara men samtidigt kul. Det här passet kommer jag att göra om flera gånger.

Annons

svingar: 20kg
marklyft: 60, 80, 80, 80, 100kg
Tiden blev: 28,35min

Torsdag ”Supersets!”
I början av Nyårsköftet så hatade jag verkligen utfall och benböj eller i stort sett alla benövningar. Men det har börjat ge med sig lite nu, men jag jublar inte riktigt när jag ser veckans pass och det är en massa benövningar. Men det kommer kanske snart. Jag kämpar fortfarande lite med tekniken i benböj därav inte så tunga vikter.

bänkpress: 40kg

knäböj med vikt: 35kg
Sen på tid:
Tiden blev: 12,54min

Fredag och Lördag
Jäklar vilken träningsvärk jag fick från träningen på torsdagen! Kunde inte gå normalt varken på fredagen eller lördagen!

Söndag ”It ain’t over til you jump”, från Tanya och ”Teambuilding”
Nu fick jag lida för att jag hade skjutit på passen i början på veckan plus att benen var ganska stela fortfarande från i torsdags. Jag körde båda passen hemma för jag skaffade mig ett hopprep för ungefär ett år sedan som jag aldrig använt. Det tog några hopp för att få igång benen men efter ett tag så gick det bra.

Tiden blev: 25min prick!

Det andra passet (Teambuilding) körde jag dom tre första övningarna på uteplatsen sen blev det en runda i solen. Det var ganska kämpigt att köra passen efter varandra men man får ju skylla sig själv.

Jag hann springa 2,65 km på väldigt trötta ben.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar