Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Fredriks andra vecka

 |  Publicerad 2013-01-29 10:00  |  Lästid: 2 minuter

Måndag, Bli stark som en björn:
Jag och två andra från Köftet gänget (Johanna och Sandra) träffades på boxnings klubben Örnen och fick oss en ordentlig genomgång av Ola (från Ola blir stark).
Jag behövde verkligen all hjälp jag kunde få med alla lyftövningar, speciellt benböj som jag måste fortsätta att öva utav bara den på innan jag kan lasta på med vikter. Jag fick hålla om en 20 kg vikt i stället för att köra med skivstång, för att hålla upp överkroppen ordentligt när jag gör benböj. Alla andra lyftövningar gick hyfsat bra, ska bli kul och se hur man utvecklas!

Benböj: 5×2 50kg, 5×3: 20kg
Marklyft: 5×1 60kg, 5×2 69kg, 5×2 73kg
Bänkpress: 5×1 40kg, 5×3 50kg, 5×1 55kg

Press: 5×5 29kg

Tiden för den avslutande delen av passet blev 4,17.

Onsdag, Breaking dawn och That James is a nice bloke:
Efter som jag klantade till mig första veckan med ett pass (Breaking dawn) så fick jag äran att göra om det. Så på onsdagen var jag tvungen att klämma in två pass ett på morgonen och ett på kvällen. Det var jobbigt! Förutom Breaking dawn, där jag gjorde sex varv på 10,36 min, så gjorde jag That James is a nice bloke och där gjorde jag 63 armhävningar (på knä) och sprang på 19,32 min med vilan inräknad. Armhävningar är min akilleshäl, det är verkligen sjukt jobbigt eftersom jag är rätt tung.

Fredag, MVH från signaturen ”Erik”:
Armhävningar igen! Fast i form av burpees och det gör ju inte saken bättre. Tiden blev 23,32 min inklusive halvdana burpees.

Söndag:
Den här veckans roligheter blev kettlebells med Johanna och Sandra. Förutom några sving förra veckan så har jag aldrig tränat med kettlebells så det var roligt att få pröva ett helt pass. Det var kul, så förhoppningsvis var det inte sista gången.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar