Annons
Annons
 

Från om rätt och fel

Har under ett par träningspass kört ring igen klocka. Det går framåt! Men jag är lite osäker på om jag gör rätt eller fel. Det känns iallafall som jag tränat stenhårt. Anordnar du kettlebellkurser? Tack för fitnessgeneratorn!!

Annons

Johan

Hej Johan! Vad roligt att du komma igång med kettlebellträningen. Jag antar att du undrar om du gör rätt eller fel rent tekniskt när du lyfter? Jag tycker, till skillnad från 99% av alla som pratar om träning, att det inte är så noga om man gör rätt eller fel. Känns det som att du tränat stenhårt har du tränat stenhårt. Har du tränat stenhårt har du gjort rätt oavsett hur din teknik ser ut.

Nu kommer säkert nån att börja gorma om skaderisken och visst, det finns en risk att man skadar sig när man tränar med kettlebells. Men det finns en risk att man skadar sig när man skär upp bröd i lunchbuffén på Matdistriktet också (obs har gjort det, blodet sprutade). Det betyder inte att man måste gå en kurs i frallskärning bara för att våga göra en macka.

Använd vikter du kan hantera och akta så du inte tappar den i huvet så ska du se att du blir jättestark även om du inte har perfekt teknik.

HEJA DIG!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar