Annons
Annons
 

Fråga om dejtträning från Anonym

Hej Kalle, nu kommer snart en jättetöntig fråga.
Men såhär är det, jag ska träna med en tjej som jag är något förtjust i på torsdag. Vi känner inte varandra jätteväl, så vet inte riktigt vad hon kan. Har sagt till henne att jag ska bestämma vad vi ska träna och jag vet preciiiiis hur träningen kommer se ut!

Annons

Fast jag har ju såklart ingen aning:(
Har kört nyårsköftet-passen flitigt i 2 år så det är något sådant jag tänker.
Men kan du ge mig något tips på en bra ”dejtträning”? Åh Gud kräks lite på mig själv nu men haha så är det…

Hej Anonym! Att träna är en underskattad form av dejt (tror jag, har inte dejtat på några år). Jag och min frus första dejt var faktiskt på ett pass på sats som hette pt-cirkel. Och se hur det gick.

Jag tror att det är smart att gå på någon form av pass-liknande träning. Antingen på ett vanligt gym, eller en wod på nåt crossfitställe. Då får ni nämligen en yttre kraft, en gemensam fiende, att hantera. Ni kan mötas i hatet gentemot instruktören och svära unisont över hur vidriga övningarna är.

Att köra ett riktigt hårt pass är lite som att vara i krig. Det formar band som är svåra att bryta. Efter en genomförd wod känner man samhörighet även med farbröder man inte är förtjust i. Tänk då vilka underverk det kan göra för er som är intresserade av varandra.

Tre saker som kan vara bra att komma ihåg:

– Hur suktigt det än må vara: dra inte ifrån. det är din dejt och inte instruktören som ska vara nöjd med dig. (har testat detta med mycket dåligt resultat)

– Uppmuntra din partner genom att säga att hen är duktig och stark

– Kolla om din dejt är laktosintolerant innan du gullköper en proteinshake till hen (har testat detta med mycket dåligt resultat)

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar