Annons
Annons
 

Fråga från Theo om redskap:

Jag är en sån där som har haft gymkort i flera år utan att egentligen ta mig dit. Så jag tänkte börja träna på hemmaplan, med min egen kropp som främsta redskap. Vad är det absolut mest nödvändiga jag behöver investera i för att komma igång (jag är otränad/nybörjare) och vilka övningar ska jag göra för att bli stark som en björn?

Annons

Hittills på min lista:
Träningsmatta

Hej Theo! Kul att du vill bli stark som fan. Vilka redskap du ska skaffa beror lite på hur du bor. Har du plats för en olympisk skivstång? I så fall är det allt du egentligen behöver. Har du inte plats för det? Köp två kettlebells. En halvtung och en svintung.

Och fixa nåt att göra pullups i. En gren kanske? Och en backe att springa i! Och en kompis att lyfta.

Skicka bilder på ditt hemmagym när du är klar!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar