Annons
Annons
 

Fråga från Johan

Hej Bloggen!

Jag är just nu inne i en sån där ”mysträningsperiod”. Och lite behagligt är det allt men det gör att jag har dåligt samvete när jag går och lägger mig på kvällen för att jag inte tränat tillräckligt hårt på dagen. Så det jag vill göra är att jag vill köra ett mini-pass innan jag går och lägger mig på typ 5-10 min, mest för psyket men gärna lite för musklerna oxå. Så därför vänder jag mig till dig; Tips?
Jag har inga handlar eller fria vikter men ett ganska stort sovrummsgolv att köra på.

Annons

Och jag lovar att jag SKA börja träna hårt SNART igen.

Och ja, jag är singel. Så det får se ut hur fan som helst.

Johan! Bra fråga. Jag tycker förvisso att du ska skärpa ihop dig och otrevlighetsträna lite emellanåt, men ett minipass att slänga in i träningsgottepåsen är alltid bra.

Jag tycker du ska tänka såhär:

Tänk ut ett gäng kroppsviktsövningar du behärskar. Ska vi säga armhävningar, getups, situps, mountain climbers, burpees, upphopp, utfall, utfallshopp, benböj, armhävningar med klapp, armhävningar med hopp, plankan, fällknivar eller vänta. Jag har ju tänkt ut det här en gång i ett projekt för arla: http://komiform.arla.se/ovningar/.

I alla fall. Ta några såna övningar du gillar. Säg armhävningar, benböj, upphopp och situps.

Gör 10 armhävningar. BYT! Gör 10 benböj. BYT! Gör 10 upphopp. BYT! Gör 10 situps. BYT! Gör tio armhävningar OSV OSV i tio minuter.

Bestäm övningar, antal repetitioner och minuter i förväg. Räkna varv. Försök att slå ditt gamla rekord.

Vi ses framför spännspeglarna på gymmet.

Kalle

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar