Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

En man med ett val

 |  Publicerad 2011-10-07 09:59  |  Lästid: < 1 minut

Vaknade lätt kallsvettig i morse. Det kändes som att en liten farbror hade kört en rundfil i min hals hela natten. Inser att en sån jävla ovärd förkylning är på intågande lagom till älgjakten börjar på måndag. Och träningsvärken! Benen är fortfarande helt sabb sen i, vadå, tisdags? Pattarna och lats trasiga sen försöket på Malmö FFs Mardrömsmarathon i förrgår. Vill dö.

Vilket för oss till det här med bortförklaringar. Det är så jävla lätt att inte träna. Man kan alltid komma på en ursäkt för varför man ska sitta kvar på jobbet, ligga kvar i sängen eller gå till webhallen och köpa nya call of duty.

MEN! Att det är lätt betyder inte att du ska göra det. Tvärtom. Det betyder att du inte ska göra det. Jag brukar säga att man inte kan jämföra att träna med att inte göra det. För att inte träna kommer nästa alltid att vara skönare. Du ska bestämma dig för att du vill träna och anpassa passet efter omständigheterna. I mitt fall, tex; med vidrig träningsvärk och lätt förkylning är det kanske inte världens bästa idé att ge sig på en Fran eller försöka persa upp för Hammarbybacken. Idag kanske det får räcka med några stillsamma kilometer i Hagaparken. Men det är viktigt att man (jag) gör NÅT. Att jag inte låter lata Xbox360-Kalle vinna över Kalle som drömmer om att en dag bli headhuntad till Siriuspatrullen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-10-07 10:38