Annons
Annons
 

David och underarmarna

Hej! Har varit hos naprapat. Det är lite knas i underarmarna och så. Tennisarmbågesymptom. Antagligen för mycket data och Kingdom of Heroes på telefonen. Men hon klämde och jag fick lite olika stretchövningar och så. Börjar bli svintaggad inför kettlebell-SM på lördag. JAG KOMMER (inte) ATT VINNA HELA SKITEN???

Annons

Men skit i det nu. Min och min son Glenns bästa kompis heter David och han är så himla rolig och bra. Nu har han fått ett eget barn (ja, vi är sotis) och börjat blogga här på cafe.se. Om det, antar jag. Eller om att vara 35 och ha mer leksaker än toys r us. Eller om att ha en skateboardramp i sin lägenhet. Eller om att en gång haft en pungkula som var större än en apelsin. Vi får väl se helt enkelt. IN OCH LÄS NUUUUUUUUUUUU!!!


200…9? Fulla och vilse i mörk skog.


Kolla vad små dom är!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar