Annons
Annons
 

Dagens pros and cons

Det var bra att jag gick och tränade på gym för första gången på två veckor. Det var dåligt att jag tränade på min tröttaste tid, precis innan middag. Det var bra att jag lyfte 5×5 på 180 kg i marklyft (+10 kg!).

Annons

Det var dåligt att jag körde 5×5 benböj på 110 kg (-20 kg). Det var bra att jag gjorde 100 svingar med 40 kilos kettlebell. Det var dåligt att min handled fortfarande är ur funktion och började göra skitont när jag försökte köra pressar. Det var bra att jag testade ett nytt gym, Planet Fitness. Det var dåligt att deras utrustning var från 1992. Det var bra att det inte var så mycket folk. Det var dåligt att det inte fanns någon lyftplattform eller gummiklädda vikter i rätt dimensioner. Det var bra att man fick låna handduk. Det var dåligt att det luktade gubbmun i duschen.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar