Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Dagens kärvt återseende

Publicerad 2012-08-17 13:19  | Lästid: 1 minut |

Drog till SATS på lunchen. Det var länge sen och sig likt. Taggad av nya skor och att jag kunde göra vändningar i måndags för första gången på sex månader körde jag:

3×2 + 5×1 styrkevändning 80 kilo

1×10 på 60

3×5 på 70

(man blir tydligen sämre på vändningar när man inte gör dom på ett halvår?!)

Sen en kettlebellgrej som Fredrik visade mig häromdagen som är omöjlig att beskriva. Men jag testar! Ligg på rygg med kettlebellen på rak arm. Vrid över höften och sträck den andra armen längs golvet ovanför huvet. Pressa höften mot golvet. Kom tillbaka till ryggläge. Gör en turkish getup. Gör en windmill. Lägg dig ner. Byt arm. Gör samma sak. Byt arm. Repetera. Profit.

Jag gjorde fem gånger på varje arm med 24 kilo.

Sen körde jag svingar med 40 kilo. 30 sekunder arbete, 30 sekunder vila x5. Det blev typ 17 reps per 30 sek. Sen var jag jättetrött i underarmarna.

Sen duschade jag hyfsat noggrant.

 

Dela på Facebook
Tweeta