Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Dagens besök i primetime

 |  Publicerad 2011-10-31 20:54  |  Lästid: < 1 minut

Jag hörde om en träningskille som gick till gymmet mellan 17-19 på vardagar med flit. För att ni ska fatta hur sjukt det är vill jag måla bilden av SATS Odenplan klockan 17.53 en måndag i oktober.

Det är 60 000 personer där. Ringlande köer till alla redskap och vikter. Tjejerna har urringning ner till naveln. Killarna likaså. Alla har smink. Alla har nya träningskläder. Jaha, nya tränings kläder tänker du. NEJ. HELT NYA TRÄNINGSKLÄDER som lyser i svart, grått och neon. Alla människor är liksom kantiga och solbrända. Som kubistiska snickers (low fat, low carbs). Och dom står i drivor och skrattar och pratar. Kommer det in nån ny i gymmet påbörjas ett ivrigt kindpussande (om det är en tjej), och retligt axelboxande (om det är en kille).

Fattar man?

Jag hörde alltså om en kille som utsatte sig för det här frivilligt. Inte som jag, som ju typ har det som jobb (LOL). Men så tänkte jag lite på det där och grejen är ju att om man är intresserad av träning på ett sånt där tävla-i-fitness-sm-sätt så kan man ju inte gå till mäster anders och dricka tretton öl med en polare en tidig onsdagkväll. Då måste man ju powerwalka eller äta…kokt…fisk…eller vad dom nu gör. Och då blir gymmet under primetime ens sociala epicentrum. Och det är ju lite fint på nåt sätt.

Jag gjorde:

Ett gäng hängstyrkeryck till 60 kilo
5 styrkeryck på 60 kilo
10 styrkefrivändningar på 60
3×5 styrkefrivändningar på 80
2×5 styrkefrivändningar på 60
5, 4, 3, 2, 1 pressar på 60
5, 4, 3, 2, 1 pressar på 50
5, 4, 3, 2, 1 pressar på 40

Sen gick jag och tvättade av mig sminket.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar