Annons
Annons
 

Dagens andra-passet-är-alltid-svårast

Hej! Hoppas allt är bra. Jag kom precis hem efter ett supermysigt  kettlebellpass på Crossfit Solid. Det var mycket lärorikt. Klassen delades upp i två grupper. En avancerad-/tävlingsgrupp och en nybörjargrupp. Jag, som både är nybörjare och ska tävla, fick gå med den första gruppen. Läraren hette Dimitri och var supertuff men norsk 🙁

Annons

Vi körde cirka jättemånga clean and jerk med olika kettlebells. Höjdpunkten var när jag fick visa hur man gjorde en avslappnad och fin clean. Asså fatta att lilla (stora) JAG fick visa AVANCERADE GRUPPEN. Så. Himla. Stolt. Som avslutning körde jag en fyra minuters cykel med dubbla tjugor (LIKT MIN LUNCHTRÄNING???). Jag hann med 39 reps.

Hade sönder händerna och är helt blåslagen på underarmarna. Precis som efter en lyckad måndagkväll, med andra ord.

Synes och höres.

Er Kalle

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar