Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Då ska vi se

 |  Publicerad 2012-01-20 07:21  |  Lästid: 1 minut

Det finns ett tv-program som heter Gladiatorerna där otroligt vältränade människor mäter sina styrkor genom att springa jobbiga hinderbanor och slå på varandra med badleksaker. En av årets utmanare heter Eric Ericson. Han hörde av sig i veckan och ville utmana (ja, vad gör annars en ”utmanare?) mig. SPONTANA PROBLEM MED DETTA:

  • Eric kom trea i crossfit-sm
  • Eric är så himla stark
  • Eric är så himla snabb

Nåväl. Klockan tio ska vi ses på Erics gym (ja, han har ett eget gym där han tränar sina otroligt starka muskler) och göra nånslags tre- eller femkamp (lite oklart). Jag är naturligtvis supernervös.

Om vi inte hörs igen vill jag tacka för den här tiden och önska er all lycka.

Hej då.

PS. Nån som vet var jag lagt min frans-susp?

Dela på Facebook
Tweeta