Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Cafe.se Tränathon 2011

 |  Publicerad 2011-10-27 16:03  |  Lästid: 1 minut

Då ska vi se. Ni kanske känner till att det huserar ett gäng andra bloggare på den livstilsportal vi kommit att kalla cafe.se. Klassiker som Daniel Lindström, Julia Stridh, Johan Hurtig, Patrik ”The groom” Hedlund, Victor Johansson (om det är han riktiga namn), Jonas Cramby, Anders Forssberg (stavar han verkligen med två s?), Per Nunstedt och Fredrik Backman. Vet ni vilka jag menar? Om inte kan ni klicka runt lite och komma tillbaka när ni bildat er en uppfattning. Jag kan vänta.

Så, är ni klara? Jag tänkte såhär: ska jag inte försöka få till ett träningspass med var och en av cafe.ses bloggare? Låter det bra? Jag måste bara försöka komma på vad jag ska göra med dom. Min skisslista:

  • Daniel Lindström – Olympiska lyft
  • Julia Stridh – Thaiboxning
  • Johan Hurtig – MMA
  • Patrik Hedlund – Släpa dött djur genom skogen
  • Victor Johansson – Crossfit (kanske Grace?)
  • Jonas Cramby – Burpees upp för Hammarbybacken
  • Anders Forssberg – Brottning
  • Per Nunstedt – Zumba
  • Fredrik Backman – Bikram yoga

Har ni några andra förslag? Skriv i kommentarerna. Man får vara anonym.

Dela på Facebook
Tweeta