Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Cafe.se Tränathon 2011: Inför tyngdlyftning

 |  Publicerad 2011-11-27 13:31  |  Lästid: 1 minut

Tränathon 2011 rullar vidare och det har blivit dags för mig och Daniel ”modechefen” Lindström att testa tyngdlyftning på klubb med Göran på Stockholms Atletklubb. Jag har naturligtvis viiiiiiiiiidrig träningsvärk efter 225 burpees MEN NU KÖR VI. Jag skickade några införfrågor till Daniel:

Vad tror du dina styrkor är när det kommer till olympiska lyft?
Knappast några. Möjligen att jag har hyfsat starka ben eftersom jag löptränar en hel del.

Dina svagheter?
Att jag inte varit på ett gym och lyft vikter sedan 1993 i Östersund. Det är helt sant.

Annars då?
Bra! Det ska bli kul att testa men jag är lite nervös för att jag inte ens ska orka lyfta skivstången.

OK. Vi får se hur det går.

Dela på Facebook
Tweeta