Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Cafe.se Tränathon 2011: Inför Fredrik Backramyoga

 |  Publicerad 2011-11-10 09:50  |  Lästid: < 1 minut

Idag klockan 13.00 går jag och Fredrik Backman in i ett 40 grader varmt rum för sextio minuter avancerad sträckochtänj med österländska undertoner. Jag är livrädd. Det verkar Backman också vara.

Vilka är dina styrkor när det kommer till bikramyoga?

Jag är en 187 centimeter lång och 95 kilo tung man som börjar svettas vid 21 plusgrader och får Försäkringskassan att framstå som flexibel. Än så länge har jag fått veta att det här är en perfekt träningsform för folk med fysionomin av rumänska gymnaster som gärna tar en tröja på sig innan de går in i en ångbastu. Jag har dessutom blivit tillsagd att jag inte får äta tre timmar innan vi går dit. Vilka mina styrkor är? Spontant skulle jag säga: ”Den retoriska förmågan att övertyga rätten i efterhand om att det som hände Kalle måste ha varit en olycka”.

Svagheter?

All of the above.

Annars då?

Jotack. Fint, tack. Jag säger ju inte att jag v-i-l-l att du ska dö eller så. Men om det var en olycka.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-11-10 16:29