Annons
Annons
 

Bloggen testar träning: Inför Happy Couple Workout

Jag älskar att träna. Jag älskar även min fru. Man tror därför att TRÄNA tillsammans med min FRU är det bästa jag vet. Tyvärr blir inte ett plus ett alltid två. Ibland blir det… 0,8.

Jag och Brita börjar nämligen nästan alltid bråka när vi tränar. Det är inte meningen att det ska bli så. Det är inget vi bestämmer innan eller vill. Men det är nåt med den fysiska ansträningen, min fobi för kritik och det faktum att Brita blir så otroligt provocerad när jag skriker åt henne att göra fler reps, som gör att vi råkar i luven på varandra nästan omgående när vi tränar.

Annons

Och börjar vi inte bråk-bråka så hamnar vi i alla fall i en obehagligt övertrevlig jargong. Ni vet “NEJ, ABSOLUT, VI BEHÖVER INTE GÖRA NÅGRA TUNGA BENBÖJ. NEJ INTE ALLS. VI HOPPAR ÖVER DOM. VI GÖR SOM DU VILL. DET BLIR _JÄTTEBRA_.” Värsta sortens självutplånande martyr-löjl och ingen blir nöjd.

När vi sprang midnattsloppet härom veckan hade vi bestämt att vi skulle springa tillsammans. Det låter romantiskt. Vi sprang till och med hand i hand över mållinjen. Naaaaaw. Och visst, det var naturligtvis superromantiskt när vi sprang nedför Erstagatan och sjöng kill- och tjejrösten från En helt ny värld. Och ja, när vi skrek LEEEEROY JENKIIIIIINS i starten. Men jag spenderade ändå 60% av loppet med att vara livrädd att jag skulle råka springa ifrån Brita av misstag. Och hon i sin tur blev svinprovocerad av att jag envisades med att springa 45 cm framför henne.

Som man gör.

Att vi bråkar när vi tränar är en sorg för mig. Jag önskar att vi var mer bjussiga mot varandra, även när svetten börjar spruta (lägg av, era sjuka jävlar). Att jag kunde hitta ett sätt att kombinera mina två favoritaktiviteter träning och umgås med fru (och jakt och öl, i och för sig. hmmmmm *tittar på film i huvet*).

Jag blev därför otroligt glad när min kompis Jens tipsade om en ny träningsform som heter Happy Couple Workout.

Imorgon ska jag och Brita testa Happy Couple Workout. Ber att få återkomma.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar