Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn

Att göra det man är dålig på

 |  Publicerad 2011-11-15 12:04  |  Lästid: 1 minut

I den där Dan John-boken jag har snackat så mycket om står en bra grej. Om du är dålig på nåt: gör det varje pass. Dan själv är dålig på pullups. Så han gör 3×8 pullups varje pass, som en del av uppvärmningen. Jag är dålig på att hålla reda på papper och göra pullups. Så från och med NU ska jag öva på det varje gång jag tränar.

Det kommer bli tufft. Det är mycket roligare/lättare att stila med det man redan bemästrar. Jag känner mig svincool när jag lassar på viktskivor i regnbågens alla färger och marklyfter så stången böjer sig. Men det kan jag ju redan. Det krävs mod att göra det man är dålig på. Jag antar att det är exakt därför ska vi göra det.

Vad är ni dåliga på? Lovar ni att börja köra det mer?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-11-15 12:04