Annons
Annons
 

Åhhhh vad trögt det går

Jag vet att jag brukar säga att det bara är att göra. Att man inte ska tänka, utan bara gå ut genom dörren och göra burpees. Men det går så trögt för mig med träningen just nu. Är på landet och har höstlov. Hela världen är full av saker att lyfta, sträckor att springa och min kropp bara skriker efter att bli trött. Ändå gör jag det inte. Och jag försummar er, fina bloggläsare. För när jag inte lyckas träna lyckas jag nästan aldrig blogga. Dubbelångest.

Annons

Nu gör vi såhär: imorgon förmiddag klockan 10 ska jag träna på gräsmattan. Ni bestämmer vad. Skriv vad jag ska göra i kommentarerna. En övning och ett antal repetitioner per kommentar. Jag ska försöka göra allt, men är ni helt störda skalar jag. Jag har inga redskap.

PS. Var snälla.

PS2. Det här kommer antagligen att smälla i ansiktet på mig va?

PS3. Får se om jag kan lura min son att filma.

PS4. Ångrar mig redan.

PS5. Har även fått glasögon. Kul med ett nytt handikapp så här när man närmar sig 32.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar