Annons
Annons
 

Nyårsköfte: Olles vecka 2

Hej! Andra veckan avklarad, snart. Vi drar igenom passen lite snabbt.

Måndag: Bålbränningen (marklyft, kettlebellsvingar, knees-to-elbows, 9-8-7-6-5-4-3-2-1 gånger var)
Det här knees to elbows var verkligen svårt. Dom första 2-3 såg oftast rätt snygga ut. Sedan såg man mer ut som en piñata under attack. Men det tog ju i magen så att säga. Jag Einar och Fredrik gick resten av veckan med blixtens träningsvärk i övre magmusklerna.

Annons

Tisdag: Något att se fram emot när du kommer fram (2km spring, 20 armhävningar, 20 upphopp)
Först vill jag klargöra en sak. 6 kilometer är mer än dubbelt så mycket som jag någonsin sprungit på en dag. Det här passet pressade således mina gränser rätt jävla mycket. Men satan vad kul det är när man gör exakt det. Det här var också första gången jag lyssnade på musik på gymmet. Det gick så himla mycket bättre att springa med mysig nytechno som gick i samma takt som löpstegen. Åtminstone fram till sista 2 kilometrarna, då var det bara rent jävla ursinne som funkade (och coach Terezas pepp/missnöje). Efteråt mådde jag såhär:

Onsdag: BONUSPASS! INNEBANDY! Gjorde massor av mål(bl.a. en hattrick i en match), garanterat pga mitt uppgraderade flås.

Fredag: Ring klocka ring (5 turkish get-ups, 10 svingar, 10 ryck, 10 stöt på varje arm x3) Kul! Turkish get-ups:

Söndag: NY-SPORT: En timme squash Fett kul! Svettigt! Snurrigt! Kommer göra igen!

Liten recap såhär efter andra veckan. Först och främst: helvete vad bra jag mår. Urglad. Fjongig hela dagen. Sover på natten. En grej som händer ganska ofta är att jag blir rätt apatisk på t.ex. en söndagseftermiddag. Då brukar jag i regel sätta mig på facebook och köra 10×5 reps på F5-tangenten. Men nu har jag en ny grej, jag går till gymmet och river av ett litet feelgood-pass. HUR SMART? Skitsmart, istället för att bli mer apatisk så blir man pigg och nöjd. Så t.ex. förra söndagen klämde jag in ett spontanpass. Geni.

PANG! Tack Kalle!

Kalles kommentar: Olle! Helvete vad din rapport oooosar träningsglädje. Fan vad kul. Bra tränat och grymt med bonusinnebandy. NU ÖÖÖKAR VI!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar