Annons
Annons
 

15 peaks

Tidigt i morgon drar jag, James-ni-vet och Crampa till Snowdonia i Wales. Vi ska ta oss an nåt som heter 15 peaks, eller Welsh 3000. Det är femton bergstoppar som ska betvingas på ett dygn. Det finns några anledningar till att jag inte vill göra detta:

Annons

1. Det verkar jobbigt.

Femton toppar utspridda över 50 km verkar i ärlighetens namn mycket, mycket jobbigt att gå/klättra på 24 timmar.

2. Man mår dåligt innan.

Att sitta här med hela fötter och icke-värkande knän och veta att om två dygn kommer jag vilja ta livet av mig är…psykiskt påfrestande.

3. Det är läskigt.

Jag har varit i Snowdonia och sett några av bergen vi ska upp på. Vissa är mysigt trubbiga, medan andra är direkt jävla livsfarliga. En av topparna, som heter Crib Goch, är en lång bergskam med branta stup på båda sidor. Om man snubblar där så dör man. Tyvärr. :–(

Men! Det kommer naturligtvis bli alldeles underbart också. Att vara med mina kompisar i berg är typ det mysigaste jag vet. När det är jobbigt också. Jag älskar ju när kroppen är trött och vill lägga sig ner och få choklad för att orka vidare. Dessutom är Snowdonia  svinvackert och Jonas ska ta med sig sin stora fina kamera och plåta (minns ni Svalbardbilderna?!).

Jag tänker också att det här nog är riktigt bra uppladdning inför Stockholm Marathon nästa helg. Förutsatt att jag överlever förstås.

Vad ska ni göra i helgen?

Er Kalle

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar