Annons
Annons
 

☹☹☹ Slutar träna ☹☹☹

Var på sats på lunchen för vad som skulle komma att bli mitt sista träningspass i livet. Jag har blivit så svag att jag vill ta livet av mig. Och gått ner till 96 kilo. Fyra kilo marklyftar muskler, puts väck. Jag skulle lyfta tungt idag. För första gången sen i…maj? Början på juni?

Annons

Gjorde först benböj. Det gick ok. Först uppvärmningsset, sen 4×5 på 110, 1×5 på 100. Har backat ungefär tjugo kilo sen jag var som starkast i vintras, men vafan. Sen frivände jag 70 kilo lite försiktigt tio gånger för att se om jag kom ihåg hur man gjorde. Det gjorde jag inte riktigt, men fick till en eller två fina vändningar.

Sen hände det.

Sist jag kollade kunde jag marklyfta 180 kilo fem gånger utan att vila emellan. Jag kunde sen repetera detta fem gånger. 5×5 på 180. Som mest har jag lyft 210. Idag gjorde tänkte jag gå ut försiktigt, det var ju trots allt några månader sen sist. Jag klädde stången tills den vägde 160 kilo och skred till verket.

För några månader sen var 160 kilo lätt för mig. Jag kunde göra tio repetitioner med den vikten medan jag snackade med en polare om vilken level jag är i Skyrim. Idag gjorde jag fem repetitioner. Och det kändes som att jag skulle dö.

Resterande set blev treor. Totalt blev det alltså 1×5, 4×3. På 160. Marklyft som varit min paradgren. Som varit det enda jag varit riktigt stark i. Nu har jag inget kvar. Nu är jag ingen.

Jag slutar därför träna med omedelbar verkan.

Vi hörs aldrig mer.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar